onsdag 27. februar 2013

ROM: TV-STUEN

Først må jeg få si tusen takk for alle de koslige kommentarene dere la inn på det forrige innlegget mitt. Nå merker jeg virkelig at jeg har savnet å blogge! Tusen hjertelig takk :)

Her er det visst en ny runde med sykdom, men vi satser på at hele gjengen er friske igjen snart.
Så i går, før mann og unger kom hjem, da dyttet jeg alt rotet i den ene enden, og tok bilder i den andre enden... (noen som kjenner seg igjen...?).
Tvstuen er et av de mest brukte rommet i huset. Tvstuen er ca 15 m2 mens stuen er 40 m2, men både  voksne og unger klemmer oss inn her hver eneste dag. Her er det pc, spill, leker og alt annet man mer eller mindre trenger.

Da vi bygget ut fjernet vi et lite vindu som var over tven, og vi byttet ut et stort vindu til en dobbel dør som går rett ut til utestuen. Utsetuen får jeg komme tilbake til i et annet innlegg.


Skapene er alle fra IKEA, overskapet hadde vi tidligere på veggen bak sofaen, men nå som vi fikk fjernet et vindu over tven, flyttet vi det over hit. Naturlig nok så er veggen bak sofaen forferdelig tom og kjedelig nå, så bilder derfra får komme en annen dag :)Til bursdagen min før jul hadde jeg kun et ønske (for utenom "snille barn" som alltid er oligatorisk). Mannen og alle andre rundt meg, hadde vel fått nok hint om at alt jeg ønsket meg var
Charles Eames House Bird, så da mannen troppet opp i butikken og sa "eh... kona mi ønsker seg en sånn fugl...?"  Da svarte betjeningen med et glimt i øyet "at henne har vi hørt om".
Kan tro  jubelen stod i taket da jeg åpnet pakken! Fuglen stod først i den store stuen - men siden den stuen blir brukt så lite, ja da syns jeg det var bedre å ha fuglen i tv-stuen slik at jeg kan se litt oftere på den. Ja, jeg er muligens litt overivrig begeistret for den fuglen.

 
// Fine Omaggio vaser fra Kahler //


Disse er bare så utrolig fine med lys i.
 
// Telysholder fra Blomingville //Veggdyret fikk også flytte inn i tvstuen.
 
// Kjøpt på Galleri Giga på Stord //


 
Disse fine telysholderene kjøpte jeg da vi var i Polen fra jul. Kjempefine med lys i.

 

 
 
//Lampe fra IKEA // Telysholder fra Gran Canaria // Flettet kurv fra Søstrene Grene //
 
 
 

Det var jeg som ble "byggeleder" i husprosjektet vårt, så da vi endelig var ferdig, syns jeg at jeg hadde fortjent en liten premie for alt arbeidet det var. Den lille premien var Charles Eames gyngestolen. Jeg synes den var fullt fortjent *knis*.
 
// Charles Eames RAR fra Vitra // Gardiner fra Ahlens // 
 
 
 
 
Ønsker dere en fin tvkveld :)

6 kommentarer:

Fargebarn sa...

Så pen tv-stue. Den fuglen står på min ønskeliste også :)

Susanne /Hus på Rophus sa...

Flotte tv stuen!
Og alle de flotte detaljene....
Og den fuglen...ÅÅ så fin :-)

TorilFN sa...

Jeg DIGGER stilen din!
Og jeg er så glad for
at du er "tilbake" ;)
GOD helg til deg!
Klem :)

Livets små øyeblikk sa...

Så stilrent og lekkert! Og jeg elsker fuglen din - forstår godt at du tar den med slik at du kan se den der dere er mest. Og for en snill mann som handlet for deg da, har opplevd at det hjelper å hinte litt jeg også;D

Ha ei fin helg,
god klem:)

tonje boganes sa...

Hei
Takk for hyggelige kommentarer hos meg.
Fin tv stue dere har!
Ja, hehe, kjenner meg igjen i det å flytte på rotet før jeg tar bilder, hihi:))

Masse god bedring til dere!
Klem Tonje

Fotballhjerte sa...

Så fint!!
Værste veggen hos oss er nettopp veggen der vi har tven. Må gjøre noen endringer der - er jo tross alt den veggen vi glor mest på ;)

Ønsker deg en finfin søndag :)