onsdag 27. februar 2013

ROM: TV-STUEN

Først må jeg få si tusen takk for alle de koslige kommentarene dere la inn på det forrige innlegget mitt. Nå merker jeg virkelig at jeg har savnet å blogge! Tusen hjertelig takk :)

Her er det visst en ny runde med sykdom, men vi satser på at hele gjengen er friske igjen snart.
Så i går, før mann og unger kom hjem, da dyttet jeg alt rotet i den ene enden, og tok bilder i den andre enden... (noen som kjenner seg igjen...?).
Tvstuen er et av de mest brukte rommet i huset. Tvstuen er ca 15 m2 mens stuen er 40 m2, men både  voksne og unger klemmer oss inn her hver eneste dag. Her er det pc, spill, leker og alt annet man mer eller mindre trenger.

Da vi bygget ut fjernet vi et lite vindu som var over tven, og vi byttet ut et stort vindu til en dobbel dør som går rett ut til utestuen. Utsetuen får jeg komme tilbake til i et annet innlegg.


Skapene er alle fra IKEA, overskapet hadde vi tidligere på veggen bak sofaen, men nå som vi fikk fjernet et vindu over tven, flyttet vi det over hit. Naturlig nok så er veggen bak sofaen forferdelig tom og kjedelig nå, så bilder derfra får komme en annen dag :)Til bursdagen min før jul hadde jeg kun et ønske (for utenom "snille barn" som alltid er oligatorisk). Mannen og alle andre rundt meg, hadde vel fått nok hint om at alt jeg ønsket meg var
Charles Eames House Bird, så da mannen troppet opp i butikken og sa "eh... kona mi ønsker seg en sånn fugl...?"  Da svarte betjeningen med et glimt i øyet "at henne har vi hørt om".
Kan tro  jubelen stod i taket da jeg åpnet pakken! Fuglen stod først i den store stuen - men siden den stuen blir brukt så lite, ja da syns jeg det var bedre å ha fuglen i tv-stuen slik at jeg kan se litt oftere på den. Ja, jeg er muligens litt overivrig begeistret for den fuglen.

 
// Fine Omaggio vaser fra Kahler //


Disse er bare så utrolig fine med lys i.
 
// Telysholder fra Blomingville //Veggdyret fikk også flytte inn i tvstuen.
 
// Kjøpt på Galleri Giga på Stord //


 
Disse fine telysholderene kjøpte jeg da vi var i Polen fra jul. Kjempefine med lys i.

 

 
 
//Lampe fra IKEA // Telysholder fra Gran Canaria // Flettet kurv fra Søstrene Grene //
 
 
 

Det var jeg som ble "byggeleder" i husprosjektet vårt, så da vi endelig var ferdig, syns jeg at jeg hadde fortjent en liten premie for alt arbeidet det var. Den lille premien var Charles Eames gyngestolen. Jeg synes den var fullt fortjent *knis*.
 
// Charles Eames RAR fra Vitra // Gardiner fra Ahlens // 
 
 
 
 
Ønsker dere en fin tvkveld :)

søndag 24. februar 2013

VELKOMMEN INN

Hei!
 
Her har det vært en lang bloggpause. Syns vi konstant har hatt syke barn siden desember, og da har naturligvis ikke bloggingen blitt prioritert. Men så kjenner en den følelsen som ligger der å murrer... følelsen av å ville vise frem hva som har skjedd i heimen. Så i dag fiklet jeg frem kameraet og fikk tatt noen bilder av gangen vår. Endelig begynner det å komme seg!


Sist uke kom endelig stolen som jeg har ventet på! ABOUT A CHAIR fra HAY. Planen var at den skulle stå ved siden av speilet her i gangen - men da jeg hentet inn det gamle sminkebordet for å ha det under trappen - da måtte stolen bort sammen med den.
 
// About a chair fra Hay // Trekasser fra CC Hobby // Lampe fra IKEA // Blomsterpotte og telysholder fra CULT // Eske fra Søstrene Grene // Pute fra Kremmerhuset // Klesklype kjøpt på marked i Polen //Er utrolig fornøyd med stolen - syns den er så flott!! Puten har jeg kjøpt på Kremmerhuset. Gult har vært en favoritt hos meg lenge, så da det dukket opp en pute med gul knapp, da måtte den bli med meg hjem.
Sminkebordet har jeg kjøpt av en god venninne som skulle flytte. Jeg hadde ikke helt planen for hva jeg skulle gjøre med det. Men jeg bare digget fasongen på det! Bordplaten er buet, og beina er plassert slik at den nesten svever på midten. Vurderte om jeg skulle male det, men syns det kom så god frem som det var nå, så da beholder jeg det slik en stund fremover. Selve bordplaten trenger en skikkelig oppshining, men utålmodigheten selv som jeg er, så måtte den først få komme inn i huset!
Sminkebordet hadde også speil, men det har jeg skrudd av.

 
// Lampe fra Ikea // Stor klesklype kjøpt på marked  i Polen //
 

 
// Trekasser fra CC Hobby // Nøste i tre fra IKEA // Papirpose fra UASHMAMA //// Telysestake med Peacemerke // Herlig smilende figur til å bli glad i //


 
// Skål fra Søstrene Grene //


 
 
// Charles Eamse Hang it All fra Vitra //
 
// Lyslenke fra Chlas Olsson // Speil fra IKEA //


Den nye trappen vår. Vi hadde trappen i stuen tidligere, mens når vi bygde ut i fjor fikk vi flyttet den ut i gangen. Trinnene er i hvitvasket eik, hvite vanger og med liggende stålspiler. 
 


// Lampe fra Living //
 
 
 
Slik ser sminkebordet ut originalt. Muligens krakken må få komme inn den også med et nytt trekk.
 
 
Takk til dere som har tatt turen innom selv om jeg ikke har vært her på en stund. Jeg har holdt meg oppdatert på de fleste bloggene selv om jeg ikke har lagt igjen spor.
Håper at det blir litt mer tid til blogging fremover - det er utrolig kjekt :)