søndag 14. oktober 2012

CELEBERT BESØK

I helgen har vi celebert besøk på kjøkkenet. Nemmlig av Charles Eames og Hay. Vi har endelig fått det rundet bordet på plass, og jeg har hatt med meg tre stoler på hjemlån. Kjenner at det skal bli LITT vanskelig å ta avskjed med de i morgen ;)

Lurer på om jeg har i oversnittet en snill mann, for da jeg spør han om hvilken stol han liker best, svarer: Bestem du, det er du som brenner for dette så da kan du bestemme. Ja... det er jo helt greit for meg, om jeg bare hadde klart å bestemme meg da.....

Alle tre er gode å sitte i. Stolen fra Hay liker jeg best med trebein, og syns den blir litt for skinnende hvit. Begge fra Eames liker jeg utrolig godt. Vurdere to med armlen og to uten. Vi er 4 i familien og to av oss sitter på tripp trapp stol. Da kan de med armlen være i stuen sammen med det store spisebordet når de ikke er i bruk til daglig. Så er det valg av bein på disse stolene også? Liker godt disse med trebein.

Parketten skal forresten snart byttes her, samme skal benkeplaten på kjøkkenet som kom feil.

Nei, får drømme meg bort med disse fine stolene. Det går uansett an å begynne med bare to. Lommeboken skal jo også tillate dette.

En god søndag til dere alle :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det er jo så fine alle dei tre og skjønner godt det er vanskelig å velge kva du liker best av dei,veldig fint med trebein under:)synest du har ein snill mann,hehe som regel så blir dei jo litt oppgitte av oss:)

Ein nydelig dag til deg!
Klem fra Lillian

Ingrid Louise sa...

Ja valgets kval...ikkje alltid lett å velge,i know!!
Men er enig med deg,de med trebein skiller seg litt ut...
Følg magefølelsen og hopp i det!!
(Har vært nødt til det her i det siste,masse som må bestemmes...)
Lykke til!!
Fin søndag til deg,klm ingrid l

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!

Ja det kan jeg tenke meg er et vanskelig valg:)Hadde valgt alle,men min lommebok er ikke enig:)

Ja jeg strikker og strikker å det ser faktisk ut som det blir en genser,stolt!!Jeg er ingen god strikker:)

Ha en fin ny uke!

Klem Linda:)

Susanne /Hus på Rophus sa...

De er jo så flotte alle sammen :-)
Skjønner dilemma ditt.
Eames er min favoritt.....

Siv sa...

Hei :-) Kjempefine stoler, alle tre passet så godt til det tøffe bordet. Eames er vel min favoritt, tror jeg ville gått for den uten armlener. Men skjønner godt dilemmaet ditt, det er jammen ikke enkelt å velge :-)

Livets små øyeblikk sa...

De er lekre alle tre, og jeg forstår godt at det er vanskelig å bestemme seg. Jeg liker godt Eames med armlener men synes idèen din om to med og to uten var veldig god.

Ha en god kveld og ei herlig ny uke,
varm klem:)

Linnette i SkippertaksHuset sa...

Det var litt av et besøk! Ikke lett å vite hvem som får invitasjon på nytt igjen der nei... Synes 2+2 alternativet ditt var et godt forslag. Heldigvis er det ikke noe problem å ta det i flere omganger, de stolene forsvinner nok ikke fra butikkene med det første ;)

Ønsker deg en fin ny uke!

Klem Linnette

Fargebarn sa...

Sååå fine stoler, skjønner problemet med å velge, men det som er så fint, er at du kan ikke velge feil. Alle tre er smashing :)