torsdag 4. oktober 2012

DIY: ENKEL PRINT

Tusen takk for så mange hyggelige kommentarer og til dere som har lagt dere til som følgere! Kjekkeste postkassen som finnes må vel være her :)

I dag er det faktisk en sveiser i huset! Han skal forlenge en ståldrager som ligger i taket i stuen. Jeg sitter her som brannvakt... Gu hjelpe.. Heldigvis ser alt til å gå som det skal. Og jeg har kjøpt inn flere røykvarslere og brannslukkingsappartat. Fra før har vi pulverapparat - men som han sa i butikken: "Da kommer du til å vaske de neste 40 årene om du bruker den. Mens den som innehlder skum er slik at du kan sette deg ned etterpå for å fortsette middagen" Uansett: Jeg satser på at vi aldri får bruk for noen av de!

Vi har aldri vært så nærme som nå! Nå er det bare sjarmøretappen igjen! Få lappet i taket og malt på nytt, bytte parketten i stuen, kjøkken, soverom, garderobe og gang. Samt tapetsere litt i stuen, gangen og soverommet. Hum.. det hørtes i grunn ut som en del, men i forhold til det vi har gjort til nå er dette småputtel. Venter også på ny benkeplate og vask som ble feilbestillt på kjøkken og så er vi i mål.

På bakgrunn av dette så er det ikke så mye interiørblogging her for tiden - i hvert fall ikke fra dette huset, men det kommer etterhvert.

Laget meg et enkelt print til å ha på veggen her en kveld. Fant et bilde som jeg likte på nettet, og printet på et litt tykkere papir.


 
En liten tur på google og det dukker opp mye fint:
2 kommentarer:

Susanne /Hus på Rophus sa...

Man kan finne mye på google ja!
Tenkte jeg skulle lage meg en skulls-pute en dag.
Hvis jeg får det til.....
Gleder meg til å se alt når det er ferdig hos dere, for jeg går ut i fra at du kommer med masse bilder :-) (?)

Ha en fin dag!! (vakt)
Klem

Livets små øyeblikk sa...

Fine print, mulig at jeg kommer til å "låne" hos deg om litt;)
Jeg blir litt svett når jeg hører hva dere har å gjøre, og er dette småtterier så tar jeg av meg hatten. Og som Susanne over her så gleder jeg meg til å se hvordan det blir - i mellomtiden lager jeg meg noen print:)

Fin kveld til deg
og god klem:)