fredag 5. oktober 2012

HØST

Huset står og vi er klare for helg! Jeg hadde grudd meg noe veldig til denne sveisedelen, men det gikk over all forventning. Hadde fått beskjed om at vi måtte rømme huset fordi det kom til å komme en del røyk og lukt. Jeg sprang rundt som en virvelvind for å rydde bort klær og sengtøy og annet som det kunne komme lukt i, men det kunne jeg vært spart for. Ingen røyk, og ingen lukt, ikke en gang gnistrer. Gnistrer fikk vi beskjed om at kunne komme så vi hadde flyttet unna møbler. Parketten skal jo skiftes så det gjorde ikke så mye om det havnet noe på den. Tror ikke at det kom en gnist en gang - tror han må ha vært skikkelig god han som sveiste hos oss. Alt var over på litt over en time, så da var det bare å sope litt - henge opp alle røykvarslerne sånn for sikkerhetsskyld ;)

Så nå er vi klare for helg og kan endelig senke skuldrene. Vi har pakket oss klar for siste helg på hytta, båten må på land. Da blir det avslappning og kos hele helgen.

Måtte bare ta et bilde av den nye vasen min - det var liksom for galt at den skulle stå i esken noe særlig lengre.... Kvistene har jeg tatt fra hekken utenfor jobben min. Den er bare helt nydelig! Jeg liker høsten, med innekos og flotte farger ute.Ønsker dere alle en riktig god helg!
Og bilder fra huset skal det komme mye mer av når det begynner å bli litt mer ferdig!
 
 
Klem!

3 kommentarer:

Fabelaktig sa...

Omaggio vasen er bare fiiin!

ønsker deg en nydelig fredagskveld! Jeg får mannen hjem fra Amsterdam ikveld og jeg gleder meg!
klem&smil

Susanne /Hus på Rophus sa...

Den vasen har jeg også, og den blir jeg aldri lei av!!
Ha en flott helg!
Klem

Linnette i SkippertaksHuset sa...

Puh, det var godt det gikk bra - høres nesten ut som de advarte mot alle mulige uheldig utfall. Tror jeg også hadde hatt rimelig høye skuldre da, ja!

Jeg var innom Åhlens på torsdag, og der hadde de heldigvis flere igjen av de fine kaffeboksene. Takk for rakst svar! Dessverre for meg var vi på vei til hytta, så da min Kjære oppdaget hva som var i posen var han sikker på at den var til å ha der - og plasserte den på benken. Jeg, prøvde meg med å si at den skulle være med hjem, men fikk til svar at "det er jo på hytta du har alt i svart, så den passer jo veeeldig fint her..." Ja, ja - det er jo han som drikker kaffe, så det er vel ikke urimelig at han får bestemme akkurat det, da ;)

Håper dere også har hatt en fin helg på hytta!

Klem Linnette