onsdag 24. oktober 2012

ROM FOR LEK

Begynner å bli en smule utålmodig på å få ting ferdig i huset. Nå tror jeg det kun er snakk om 14 dager før vi er helt i mål. Det skal bli så kjekt å få satt ting på plass - og i det hele tatt bli skikkelig kjent med huset på nytt. Vi har gått fra 152 m2 til 207 m2. Fra 12 rom til 17 rom. Vi har gjort noe i absolutt alle rom. Da sier det seg selv at alt må flyttes hit og dit, og det er rot og støv over alt. Tror nesten at jeg skal ta meg fri en dag og to når alle håndverkere er ferdig og vi har huset for oss selv igjen. Bare tid til å rydde og kose meg :)
Solen skinner ute i dag, så måtte ta noen bilder på lekerommet til guttene.


De har fått teppe på gulvet - både fordi de luner bedre og for å dempe litt av lyden. Vi har vår tvstue rett under her. Det store vinduet til venstre stod før i tvstuen, men er flyttet opp hit. Det ene lille vinduet sammen med det avlange har stått i garasjen, mens det andre lille vinduet stod på WC'et, her snakker vi gjenbruk ;)

Visste dere at elefanter betyr lykke? Men da må snabelen peke oppover og de må stå mot vinduet. Satser på at denne karen bringer litt ekstra god lykke inn til guttene.

 Rommet er tapetsert hvitt, men på den ene veggen har vi tapestsert en kontrastvegg. Her har vi bygget inn tre hyller i veggen, og under har vi to lange Expedit hyller fra Ikea. De er fulle av kasser med leker... planen er at mor skal få tid til å laminere bilder om hva de inneholder slik at det skal bli enklere å rydde opp. Var det noen som sa tid...?Ønsker dere en strålende dag!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så herligt å nærme seg slutten på alt og du kan begynne å rydde og kose deg med å lage det fint til igjen:)
Heldige dere som har så stor plass fått,her bur me 5 på 120 kvadrat og det er ganske utfordrende,men vi har ikkje råd til noko større så blir vel buande her visst me ikkje vinner i Lotto då:)
Så flott det blei på lekerommet,flotte detaljer:)du er så flink!
Ein fin fin dag til deg!
Klem fra Lillian

Livets små øyeblikk sa...

Hjelpes dere har hatt å gjøre... Tenker det er godt å se en ende på alt rotet, litt fortvilende sikkert, å gå og se på arbeiderne mens man vet at det er nytteløst å rydde litt - det blir bare rotete igjen med en gang. Koselig lekerom til guttene, og det med elefanten visste jeg ikke, artig:)

Ha en fin kveld,
god klem:)

Susanne /Hus på Rophus sa...

Så stilig det blir!!
Tenker dere er veldig leie av oppussing og utbygging nå...
Off, den er ikke kjekk den tiden. Hadde ikke nølt med et par dager i fred og ro etter at det er ferdig.
Ha en flott torsdag!
Snart helg igjen jo!
Klem

Linnette i SkippertaksHuset sa...

Så deilig og lyst lekerom! Godt valg med teppe, det samme gjorde vi på loftsrommene på hytta og det er effektivt for støynivået.

Skjønner godt du gleder deg til alt er ferdig nå!

Artige facts om elefanter, det visste jeg ikke. Kanskje det er noen elefanter huset vårt trenger ;)

Fargebarn sa...

Så stilig rom. Gleder meg til å se mer! :) Masse lykke til i innspurten!

Siv sa...

Hei :-) Så flotte bilder!!! Kjempestilig lekerom, misunner dere virkelig det! Gleder meg til fortsettelsen :-)

Fem i familien sa...

Det var kjempe fint!!!
Spennende!