søndag 7. oktober 2012

HØST PÅ HYTTA

Vi har hatt en herlig helg på hytta. En del regn, litt sol, litt tur, litt jobbing, god mat og godt selskap. Akkurat slik en helg på hytta bør være :) Båten ble prøvd for siste gang og tatt opp for vinterlagring.
Jeg fikk tid til å lese litt i noen interiørblader. Dette er første gang jeg har kjøpt KK LIVING og likte det veldig godt! Kjekt at de også skriver hvor ting er kjøpt sammen med priser. Gleder meg allerede til neste utgave :)
 
 


I tillegg har jeg fått min mor til å lære meg å hekle, så dette skal bli en grå og gul pute til tvstuen. Utrolig kjekt!Hva har dere gjort i helgen?
 
 
Klem :)

6 kommentarer:

Livets små øyeblikk sa...

Det er gøy å hekle, er ikke den flinkeste men noe får jeg til:) Og du; det er veldig "avhengighetsskapende". Har du først begynt er det vanskelig å legge fra seg;)

Det har vært stille og rolig innehelg hos oss, vi er flere som har hanglet litt og da er det greit å bare ta det med ro. Jeg har styra litt med bloggen, blir liksom aldri ferdig - jeg er litt for pirkete enkelte ganger tror jeg;)

Ha en god kveld,
håper uka som kommer blir god:)
Varm klem
Hanne:)

Ingrid Louise sa...

Dere er heldige som har en hytte å dra til,kunne tenkt meg det altså!!
Så kjekt å kunne hekle,har aldri lært meg verken det eller strikking skikkelig...gleder meg til å se putene dine!!
Good kveld til deg,klm ingrid l

Fabelaktig sa...

Flink du er som kan hekle :)

Fin start på uken ønskes deg.
Her er det en liten uke igjen før kofferten pakkes og vi flyr til andre siden av atlanteren.

klem

Villblomsten sa...

Det hørtes ut som en koselig hyttehelg :-)

Villblomsten sa...

Hei igjen :-)
Bare ett lite tips :

Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
Ny sjangse - Hver måned
ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
eller på Facebook

Vil du være med ?
de har litt klær til dame også :-)

Fem i familien sa...

Har selv campingvogn, å syntes det er trist når høsten kommer for fullt. Båt må opp, å vi reiser ikke så ofte som vi gjør vår/sommer. Gjør godt så godt å bare komme seg bort litt. Kjenner selv at med en gang vi er fremme, senker skuldrene seg flere hakk.Slapper av.

Reiser i dag. Ungene å jeg har høstferie. Har igrunnen pakket ned for sesongen, men det gjør meg ingenting å pakke alt tilbake om så bare for noen dager!! ;-))

Så kjekt du har lært å hekle! Å enda betre at du har noen som kan vise deg!! Selv kunne jeg ingenting for litt over et år siden. Men filmsnutter på youtube og Garnstudio har jeg lært!

Ha en forsatt fin uke!!