lørdag 15. september 2012

FOCCATIA - Italiensk brød

Dette er en av de beste brødene jeg vet om! God sammen med salat, tapas, eller egentlig hva som helst ;)


Foccatia - Italiensk brød





1 kg hvetemel

2 pk tørrgjær

2 ss sukker

2 ts salt

1 ss oregano

1 ss basilikum

2 fedd hvitløk

1 rødløk



1 egg

1 dl olivenolje

6 dl lunkent vann



Maldonsalt, 1 dl olje, litt basilikum og oregano før steking.



Bland alt det tørre sammen med finhakket løk og hvitløk.

Lag en grop i midten og ha i godt lunkent vann, egg og oljen.

Heves under plastfilm og klede i 45 min.

Legg deigen på bakepapir i langpanneform, etterhev i 20 min.

Ha på maldonsalt, litt oregano og basilikum og 1 dl olje.

Stekes på 200 grader i 25 min.



Smaker fantastisk godt!

Ingen kommentarer: