søndag 30. september 2012

OMBYGGING: UNDERVEIS

Som jeg har skrevet tidligere så holder vi både på å bygge om og å bygge på huset vårt. Vi bygget for 9 år siden, og har på den tiden vokst ut av huset vårt. Det var i utgangspunktet 152 m2, som i grunn er ganske godt utnyttet. Men vi har ønsket oss større plass. Løsningen ble da å bygge på en etasje på den delen som har en etasje, samtidig som vi bygger huset og garasjen sammen. Nå er det ikke lenge før vi er i mål, så da er det jo kjekt å vise noen bilder fra hvordan det har vært underveis.

Slik så huset vårt ut i utgangspunktet.

Slik som dette skal det bli når det er ferdig:
Litt bilder fra underveis: 
 
Jeg hadde planlagt en bued vegg i 2 etg, og tenkte at den måtte ha en sprek farge
 
 
Den ble ikke rød, men orange. Er veldig fornøyd med resultatet!Siden vi har soverommene i 2 etg, har vi valgt å flytte vaskerommet opp. Så slipper jeg å bære alle klærne ned for å vaske de - og for å bære de opp igjen etterpå. Her skimter dere det nye vaskerommet.

En skikkelig omvisning skal dere få når ting blir enda mer ferdig :)


Som dere ser regner det på Vestlandet om dagen! Og jammen meg har ikke den ene lyspæren gått den og ;) På med regntøy og ut for å skifte! Dette er bilde tatt på utsiden av det ny trapperommet vårt. Fra før hadde vi trappen i stuen, men nå har vi flyttet den ut i gangen. Mye mer praktisk både i forhold til gangareal, støy og privatlivets fred ;)

Her er den gamle trappen, mens bildet under er den nye trappen. Akkurat nå er det mye stablet under trappen i gangen, så da blir det bare bilde av tegningen denne gangen.
Ønsker dere en fin kveld!

2 kommentarer:

Datt sa...

Oioioi, for et hus du har og får! Nydelig, stilig og jeg er rimelig sjalu på det altså!! ;) ;)

Myke minutter sa...

Heter husmodellen deres Maud, av Mesterhus? Vi bor nemlig i halvpart av tomannsbolig som er en tilpasset versjon av Maud :) Klemmer