søndag 30. september 2012

JEG HAR FLYTTET

Jeg har flyttet bloggen min. Litt av det jeg synes er kjekt ved å blogge, er muligheten til å være anonym - vel i forholdsvis anonym. For jeg er ikke anonym i hva jeg blogger om, eller hva jeg kommenterer i andre blogger. Men det er også forskjell på å være åpen her i blogglandia sammen med andre som har de samme interessene som meg, og det å være en åpen blogger i hverdagen. Jeg liker det å være en blogger her i blogglandia, men liker ikke så fullt å være åpen blogger i hverdagen. Så derfor har jeg flyttet bloggen min - for å fortsatt være delvis anonym. Virker noe av dette fornuftig?

Den andre grunnen for å flytte bloggen min, var for å kunne gi den et nytt navn. Noe som mer beskriver det jeg blogger om. Derfor ble det HOUSE of ME, for min blogg handler om mitt hus og om de prosjektene jeg har i mitt hus.

Noen av inleggene jeg hadde i min gamle blogg har jeg re-postet her inne, slik at dere også kjenner meg igjen. Nye inlegg kommer etterhvert :)

Så jeg håper at dere som kikker innom meg her vil fortsatt følge meg videre! For dere blir fremdeles kjent med meg her inne, og jeg håper at jeg får muligheten til å treffe flere av dere på diverse bloggtreff!

Hilsen Camilla - delvis anonym blogger ;)

10 kommentarer:

Pink lady sa...

Jeg kjenner deg igjen;) Og har lagt meg til som følger :)

Linda - HJERTEHUSET sa...

Eg kjente deg og igjen og følger sjølvsagt med videre:-)

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Gratulere med ny blogg anonym:)

Følger deg gjerne:)

Velkommen som følger "igjen" hi hi!!inne hos meg :)

Nyt ny og kreativ uke:)

Klem Linda:)

Linnette i SkippertaksHuset sa...

Likte det nye navnet ditt :) Takk for at du la igjen en kommentar hos meg, så jeg fant deg igjen. Nå skal jeg bare få byttet adressen din i blogrollen min også.

Ønsker deg en fin mandag!

Klem Linnette

Livets små øyeblikk sa...

Så kjekt at du la igjen et spor hos meg. Siden jeg akkurat har oppdaget deg så tok det litt tid før jeg koblet, men nå ser jeg:)

Gleder meg til å følge deg videre,
God klem:)

Ingrid Louise sa...

Heisan!!
Jeg kjenner deg igjen og legger meg selvfølgelig til...
Skjønner at du vil være en noelunde "anonym" blogger...det tenkte jeg også på i starten,men syns det ble vanskelig for du blir så "godt" kjent med mange her og plutselig er man ikke så anonym lenger!! :-)
Gleder meg til å følge deg videre,klm ingrid l

Anonym sa...

Heihei:)
Så kjekkt at du la inn så fin kommentar hos meg då fant eg din flotte blogg og,skjønner det med at du vil være mest anonym,det som er bra er at ein kan få velge nett sjølv kor mykje ein vil gi ut på bloggen sjølv:)
Gleder meg til å følge deg videre:)
Ein flott dag til deg!
Klem klem

TorilFN sa...

Wow, så fin header!
Og så fint navn!! :)
Liker make-overen din ;)
Gleder meg til å følge deg igjen!
Ha en god dag! Klem :)

Fem i familien sa...

Gratulere så mye med ny blogg!!
;-))

Mye fin inspirasjon her på bloggen din. Gleder meg til å følge med videre! ;-))

Fargebarn sa...

Heisann og takk for kommentar.
Og så fin header :) Ligner på et bilde jeg malte for ikke så lenge siden.
Spennende med husprosjekt. Travelt og mye å henge fingrene i, men det er så kjekt når det er ferdig. Masse lykke til. Og forstår veldig godt det med å være anonym.